OVER STAGE MUNDO

Stage Mundo is opgericht door Karlien van Riezen en Isabel van Rijnsoever vanuit passie voor het werk en vanuit onze eigen ervaring. We hebben allebei stage gelopen in het buitenland. Na ons afstuderen zijn we in het buitenland gaan wonen en werken. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring met ons stagebureau op Curaçao. Met veel plezier en succes hebben we de afgelopen jaren de beste stageplekken gezocht voor  talloze studenten uit het hbo en mbo. Met Stage Mundo breiden we onze bemiddelingsactiviteiten uit over de hele wereld.

 

Veel studenten kiezen ervoor om een stage in het buitenland te lopen. Het is natuurlijk geweldig om tijdens je opleiding gedurende langere tijd een ander land en een andere cultuur beter te leren kennen. Je leert nieuwe mensen kennen en je ontwikkelt kwaliteiten van jezelf waarvan je misschien niet wist dat je ze had! Toch is het niet altijd even makkelijk om een goede, betrouwbare en leuke stageplek te regelen in het buitenland. Wij helpen je hierbij!

 

We vinden het enorm belangrijk dat het land en de stageplek goed bij jou aansluiten. Wij weten hoe waardevol het is dat iemand naar jouw wensen luistert. We stellen jou centraal en begeleiden je bij alle stappen richting een toffe stageperiode. Stage Mundo helpt je bij het regelen van een internationale stage en bij het regelen van huisvesting, vervoer en de benodigde vergunningen. Voor alle opleidingen en studierichtingen hebben we mogelijkheden om in het buitenland stage te lopen.

Waarom Stage Mundo?

 

Stage Mundo is een persoonlijk en betrouwbaar stagebemiddelingsbureau. Wij hebben veel kennis en ervaring die we in willen zetten om ervoor te zorgen dat jouw buitenlandstage een geweldige ervaring wordt! Wij begeleiden je stap voor stap door het hele traject, van de eerste oriëntatie tot het praktische regelwerk, zoals huisvesting of je vergunningen. Daarnaast zijn we toegankelijk en makkelijk bereikbaar. We werken vanuit Nederland en vanaf Curaçao. Studenten, maar ook ouders en scholen kunnen ons telefonisch, per mail, via Skype of via WhatsApp bereiken.

 

Wat kun je van Stage Mundo verwachten?

 

  • Een kwalitatieve en internationale stageplek die aansluit bij jouw wensen
  • Persoonlijke en coachende begeleiding
  • Advies op maat
  • Goede bereikbaarheid voor jou en jouw school/opleiding en familie
  • Support tijdens je stagetijd in het buitenland

Meet our team

Isabel
Eigenaresse

Ik ben Isabel en ben een van de eigenaresses van Stage Mundo. Ik woon op dit moment op Curaçao. Vanuit mijn maatschappelijke achtergrond en ervaring weet ik hoe belangrijk persoonlijke groei en ontwikkeling is. Ik ben er van overtuigd dat niks beter bijdraagt aan je ontwikkeling dan een buitenlandervaring. Je zult hier zoveel profijt van hebben de rest van je persoonlijk leven en je carrière.
Op dit moment ben ik al een tijdje werkzaam bij het stagebemiddelingsbureau van Karlien op Curaçao. Ik vind het enorm leuk om te zien hoe studenten groeien en zich ontwikkelen tijdens het stage lopen in het buitenland. Hier krijg ik energie en een drive van. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik Stage Mundo ben begonnen. Ik hoop nog vele studenten te kunnen helpen en zich zien ontwikkelen in de toekomst.

Karlien
Eigenaresse

Ik ben Karlien en net als Isabel eigenaresse van Stage Mundo. Tien jaar geleden ben ik naar Curaçao verhuisd. Na mijn afstuderen heb ik hier mijn eigen stagebureau opgezet. Ik vind het ontzettend leuk om studenten te helpen bij het vinden van een geschikte stageplek en ze te begeleiden tijdens hun stageperiode. Mijn werk beschouw ik echt als een hobby. Ik krijg energie van het contact met de studenten en het realiseren van hun droomstage.
Door mijn jarenlange ervaring en het helpen van vele studenten ben ik ervan overtuigd dat iedereen profijt heeft van een buitenlandse-ervaring. Je verbreedt niet alleen je horizon, maar je leert jezelf ook beter kennen. Daarnaast kom je met een andere cultuur in aanraking en ziet ook nog eens mooie plekjes van de wereld. Kortom; een stage in het buitenland is iets wat je van je bucketlist moet afstrepen!

Dijana
Accountmanager Nederland

Hi, mijn naam is Dijana. Vanuit Nederland doe ik werkzaamheden voor Stage Mundo. Ik houd me bezig met marketing, communicatie en heb contact met scholen. Misschien heb je me weleens gespot op een stagemarkt of bij een voorlichting op jouw school. Ik vind het super leuk om studenten te informeren en alle mogelijke vragen te beantwoorden.
Daarnaast ben ik momenteel ook bezig met het afstuderen van mijn opleiding Communicatie. Vanuit deze achtergrond heb ik veel ervaringen op het gebied van klantcontact en jezelf verkopen. Maar ook als student-zijnde heb ik mogen ervaren hoe het is op een stage in het buitenland te lopen. En dát kan ik iedereen aanraden! Ik kan met zekerheid zeggen dat mijn buitenlandstage de beste keuze is geweest in mijn studie. Graag help ik iedereen die ook deze stap durft te zetten!