Scholen

In Nederland werken we met diverse scholen samen. Zo regelen we voor deze scholen de stageplekken voor studenten, maar we kunnen studenten ook helpen bij de overige regelzaken, zoals huisvesting, vervoer en een vergunning.

In Nederland zijn we te vinden op verschillende stagemarkten. Hier vertellen we hoe onze werkwijze is en lichten we de stageplekken die wij wereldwijd aanbieden toe. Ook gaan we langs scholen om contacten te leggen en samenwerkingen aan te gaan. Verder kunnen we langs komen op een opleiding voor een presentatie of voorlichting.

Daarnaast kunnen we opleidingen helpen om onderstaande zaken te regelen:

  • Stagecontracten opmaken
  • Ondersteunen bij de SBB aanvragen van de stagebedrijven
  • Bemiddelen tussen de stagiair(e) en het stagebedrijf bij problemen

Bent u als opleiding benieuwd geworden naar ons? Lees hier ons verhaal en onze werkwijze. Daarnaast zijn wij ook voor opleidingen goed bereikbaar, zowel vanuit Nederland, als vanaf het buitenland. Wij vinden het belangrijk om goede contacten te hebben met opleidingen en zullen er naar streven altijd binnen 24 uur te reageren op onze mails.

Heeft u als opleiding interesse om met ons een samenwerking aan te gaan? Of wilt u graag dat wij op uw stagemarkt staan of een presentatie verzorgen? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op!